Rrenë

Mediat Fake

Përveç analizës së kontrollit të fakteve (Fact-checking) ndaj mediave më të lexuara, hibrid.info të njëjtën gjë do ta bëjë edhe ndaj portaleve që paraqiten si media. Kjo bëhet për të ruajtur audiencën nga këto lloje mediash duke qenë se përbejnë një rrezik të madh dhe shtrirje të gjerë të ndikimit përmes shpërndarjes së përmbajtjes në rrjete sociale. Në njërën nënkategori publikohen përmbajtjet e këtyre ueb-faqeve dhe në tjetrën janë paraqitur lista e këtij lloji të ashtuquajturave media.

    

Kurti nuk premtoi 1 mijë euro për çiftet e reja

Portali i dyshimtë “ingazetaa.com” ka publikuar një artikull me titull “Albin Kurti: Me mua në qeveri, çiftet e sapomartuara do

    

Titull që nuk sqaron se për cilën Qeveri bëhet fjalë

Portali i dyshimtë “Ingazetaa.com” ka publikuar një artikull me titull “E fundit: Qeveria merr masa të frikshme pas rritjes së

    

Luan Krasniqi nuk ka përkrahur kundërshtarin e Robin Krasniqit

Portali i dyshimtë “Specialja.com” e  ka publikuar një artikull me titull “Luan Krasniqi ‘Pëlcet’ nga inati: Dominic Boselin meritoi fitoren,