Vendi

   

Publikohet një lajm i rremë rreth gjykimit të Thaçit dhe Veselit nga Gjykata Speciale

Në rrjetet sociale është shpërndarë një artikull me titull “Gjykata Speciale ‘Shuplakë’ Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, jep rezultatin final

   

Hoti demanton AAK-në

Zyra e Kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, ka demantuar subjektin politik “Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës” (AAK), pasi kjo e

   

Aktori i Stupcave satirizon, mediat e interpretojnë ndryshe

Aktori i Stupcave, Osman Azemi, përmes një postimi, ka ironizuar me ish drejtorin menaxhues të KEK-ut, Njazi Thaçin. Me anë