[email protected]

Agron Krasniqi – Kryesues i Kuvendit

 

 

Agron Krasniqi, ka një përvojë të gjatë në komunikim me publikun. Përvoja e tij nis në media të shkruara, për të vazhduar në radio për një vit dhe tash e 24 vjet është moderator dhe redaktor në Radio Televizionin e Kosovës. Ka realizuar disa cikle shumë të suksesshme emisionesh, për të cilat mbahet në mend nga audienca, ndërsa për më shumë se 10 vjet është redaktor/moderator në programin e përditshëm “Mirëmëngjesi Kosovë”.

Përveç kësaj, është i angazhuar edhe si ligjërues i lëndëve të komunikimit, ndërsa është edhe themelues i Akademisë së komunikimit “FOL”, e cila funksionon tash e 7 vjet, në Prishtinë.

Është master (MSc), në komunikim masiv dhe gazetari. Në vitin 2012 ka botuar librin “Debati televiziv-llojet dhe praktikat”.

 

(English version)

Agron Krasniqi has extensive experience in public communication. Krasniqi started his career in print media, continued in radio for a year, and for the past 24 years, he has been a moderator and editor at Radio Television of Kosovo. He has successfully conducted several series of shows that are well-remembered by the audience. Additionally, for over 10 years, he has been the editor/moderator of the daily program “Good Morning Kosovo.”

 

Furthermore, he is actively involved as a lecturer in communication courses and is the founder of the Communication Academy “FOL,” which has been operating for 7 years in Prishtina. Agron Krasniqi holds a Master of Science (MSc) degree in Mass Communication and Journalism. In 2012, he published the book “Television Debate – Types and Practices.”

Kosovë Gjoci – Anëtar i Kuvendit

Kosovë Gjoci është një gazetar dhe redaktor me përvojë të gjatë në industrinë e medias, si në televizion dhe shtyp. Ai është specialist në Gazetari MoJo, Shkrim Lajmesh, Dokumentare, Lajme të Fundit, Redaktim, dhe Shkrim Reportazhesh. Ai ka një shkollim të specializuar në Gazetari dhe Gazetari Televizive nga Kolegji i Gazetarisë ‘Faik Konica’.

Gjoci ka gjithashtu shumë vite përvojë në fushën e PR dhe Komunikimit. Ai ka punuar për media të ndryshme dhe kompani prodhimi audiovizuel në Kosovë që nga viti 2001 (PrishtinaFILM, Gazeta Express, KlanKosova, Gazeta Infokus, Euronews Albania, etj).

Ai është autor dhe bashkëautor i shumë reportazheve dhe dokumentarëve për media vendore dhe ndërkombëtare (ART TV, Euronews dhe Euronews Albania, RTK, si dhe projekte të OJQ-ve si FES, IKS, EUOK, etj).

Që nga maji 2021, ai është pjesë e Euronews Albania/Euronews.

 

(English version)

Kosovë Gjoci is a experienced journalist and Editor with a demonstrated history of working in the broadcast and print media industry. Gjoci is expert in MoJo Journalism, News Writing, Documentaries, Breaking News, Editing, and Feature Writing. Strong arts and design professional with a Bachelor’s degree focused in Journalism, Broadcast Journalism from College of Journalism ‘Faik Konica’.

He also has many years of experience in PR and Communication.

He worked for different media outlets and movie and video production companies in Kosova since 2001 (PrishtinaFILM, Gazeta Express, KlanKosova, Gazeta Infokus, Euronews Albania, ect).

He is author and co-author of many reportages and documentaries for local and international media outlets ( ART TV, Euronews and Euronews Albania, RTK, and NGO projects like FES, IKS, EUOK, etc)

Since May 2021 he is part of Euronews Albania/Euronews. He also is part of a EU Project about Common Market Organisation in Kosova as an expert for Communication and Visibility.

Avni Deliu – Anëtar i Kuvendit

 

Avni Deliu është një profesionist i eksperiencuar në fushën e kontabilitetit dhe financave. Ai ka studiuar në Fakultetin Ekonomik në Degën e Menaxhimit dhe Teknologjisë së Informacionit në Universitetin e Prishtinës. Deliu është anëtar i Shoqatës së Kontabilistëve dhe Kontrolluesve të Certifikuar të Kosovës, duke kryer këshillim dhe shërbime profesionale në fushën e llogarive, financave dhe taksave, me fokus të veçantë në fushën e ndërmarrjeve dhe organizatave jo fitimprurëse.

 

(English version)

Avni Deliu is an experienced professional in the field of accounting and finance. He studied Economics Faculty in Management and Information Technology at University of Pristina. He is Technical Accountant and member of the Society of Certified Accountants and Auditors of Kosova, and doing professional consulting and services in accounting, finance, and taxes focused on micro and small businesses on various activities of trade and services and non-profit orfanizations.

Translate »