[email protected]

Lajmi se “rënia në 80 e numrit të pacientëve me Covid-19 në ShSKUK”, i pavërtetë

Një numër i madh i mediave online kanë publikuar, pak ditë më parë, artikuj që përshkruajnë rënien e pacientëve të shtrirë në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) për trajtim nga Covid-19. Por, në një pjesë të madhe të këtyre publikimeve, vërehet që titulli është në shpërputhje me lajmin. Për më tepër, disa […]

Translate »