[email protected]
Gazetaria, lajmet e rreme dhe dezinformimi
shape
shape
shape

Manual për Trajnimin dhe Formimin e Gazetarëve

Në këtë manual janë mbledhur materiale dhe informacione nga disa prej pedagogëve më të njohur të gazetarisë në rang ndërkombëtar, studiues dhe akademikë që po ndihmojnë në përditësimin e metodave dhe praktikave të punës në gazetari, për t’u përballur me sfidat që paraqet çrregullimi informativ.

Autorët:
Cherilyn Ireton dhe Julie Posetti

Botues: Botim i vitit 2020 nga UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization – Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsimin, Shkencën dhe Kulturën)

Kliko linkun në vijim për ta shkarkuar manualin: http://www.institutemedia.org/wp-content/uploads/2020/10/Fake-News-14092020.pdf

Share With Others