[email protected]

Nuk ka fakte që Kimete Berisha do të jetë në listën zgjedhore të VV-së

“Kosova-sot.info” ka publikuar një artikull me titull “Kimete Berisha, kandidate e Vetëvendosjes për deputete”. Titulli i këtij artikulli nuk përputhet me përmbajtjen, pasi ky pretendim i “Kosova Sot” nuk mbështetet në asnjë të dhënë apo burim zyrtar i cili dëshmon që publicistja Berisha do të jetë kandidate për deputete nga radhët e VV-së. Në tekstin […]

Abazi nuk ka thënë se VV do t’i fitojë 90% të votave

Portali “Periskopi.com” ka publikuar një artikull me titull “Haki Abazaj shpall fitoren e VV-së me 90% të votave”. Pretekst për të bërë këtë artikull, ky portal ka marrë një status në Facebook të Haki Abazit, ish zëvendëskryeministrit të Kosovës në Qeverinë Kurti. Abazi në këtë status kishte komentuar rezultatin e një sondazhi të emisionit “Debat […]

Mustafa nuk ka deklaruar se VV kanë lidhje me Serbi

Portali i dyshimtë “GazetaProgresi.com” ka publikuar një artikull me titull “Mustafa: Vetëvendosja nuk dëshiron asgjë që është shqiptare, ata kanë lidhje me Serbi”. Ky artikull përmban titull dhe përmbajtje të rreme. Edhe pas verifikimit nga hibrid.info përmes makinave të kërkimit dhe rrjeteve sociale, nuk është gjetur asnjë deklaratë e tillë nga kryetari i LDK-së, Isa […]

Translate »