[email protected]

Gashi nuk ka thënë se “Liberalizimi i vizave bëhet vetëm nëse fiton LDK-ja”

Portali i dyshimtë “mitrovicapress.com” ka publikuar një artikull me titull “Arben Gashi :Liberalizimi i vizave behet vetem nese fiton LDK-ja”. Pas verifikimit dhe hulumtimit të bërë përmes makinave të kërkimit dhe rrjeteve sociale, del që një deklaratë e tillë, nuk është bërë nga ish-shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi. Si rrjedhojë e saj, […]

Gashi nuk ka thënë se “LDK-ja, Albin Kurtit do t’ia bëj ‘8 me 2’ në proces zgjedhor”

Portali “kosova-sot.info” me datë 14 janar ka publikuar një artikull me titull “Gashi: LDK-ja, Albin Kurtit do t’ia bëj ‘8 me 2’ në proces zgjedhor”. Pas analizës së kontrollit të fakteve të kryer nga hibrid.info, del që titulli i këtij artikulli nuk i përgjigjet përmbajtjes. “Kosova-sot.info” i është referuar një fotografie të postuar nga anëtari […]

Gashi nuk ka deklaruar atë që pretendohet në artikullin e kontrolluar

Portali i dyshimtë “GazetaProgresi.com” ka publikuar një artikull me titull “Arben Gashi: ‘Së paku edhe 10 vite tjera, LDK-ja do t’a ketë qeverinë’”. Pas hulumtimit përmes makinave të kërkimit, në kuadër procesit të kontrollit të fakteve, ekipi i hibrid.info nuk arritur të gjejë asnjë deklaratë të tillë të bërë nga shefi i Grupit Parlamentar të […]

Arben Gashi nuk ka deklaruar se do të lëvizet pa viza nga janari

Portali i dyshimtë “gjithckafresh.info” ka publikuar një artikull me titull ‘Arben Gashi: Në fillim të muajit janar populli do të lëvizë pa viza’. Pas verifikimit dhe hulumtimit të bërë përmes makinave të kërkimit dhe rrjeteve sociale, hibrid.info nuk ka arritur të gjejë një deklaratë të tillë të bërë nga shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, […]