[email protected]

Kandidatura apo pretendime për kryetar të LDK-së?

Disa media online kanë publikuar një artikull me titull “Melihate Tërmkolli kandidate për kryetare të LDK-së”. Titulli i këtij artikulli nuk përputhet me përmbajtje, për arsye se anëtarja e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, Melihate Tërmkolli, nuk ka thënë qartë se është kandidate për kryetare. Në përmbajtje të artikullit është publikuar një prononcim i Tërmkollit […]

Bislimi nuk ka thënë se “Albini se kalon as pragun”, siç pretendohet

Artikulli me titull “Kandidati i LDK: Ne zgjedhjet e ardhshme LDK do të dalë e para Albini se kalon as pragun”, është publikuar nga portali i dyshimtë “mitrovicapress.com”. Pas analizës së kontrollit të fakteve nga hibrid.info, del që ky artikull përmban titull të sajuar, i cili nuk përputhet me përmbajtjen e tekstit. Kandidati i LDK-së […]

Foto-montazh: Vendoset imazhi i Rakiqit në vend të një zyrtari të LDK-së

Faqja “Gazeta Plisi” në Facebook ka postuar një fotografi nga një tubim i LDK-së në Piranë të Prizrenit, të cilës i kanë vënë mbishkrimin “Tubimi i LDK-së Musafir nderi Goran Rakiq”. Pas verifikimit të kryer nga hibrid.info, është konstatuar se fotografia e postuar nga “Gazeta Plisi” është foto-montazh. Në këtë fotografi vërehet se është bërë […]

Lajm i vjetër e titull i sajuar

Portali “newsonline48h.com” ka publikuar një artikull me titull “LDK – Kerkon voten e qytetareve ne jemi zgjedhja me e mir per ju jo Albini?”. Pas analizës së kontrollit të fakteve të kryer nga hibrid.info, del që ky artikull përmban titull të rremë, i cili nuk përputhet me përmbajtjen. Gjithashtu, lajmi është i vjetër i publikuar […]

LDK e Ukë Rugova nuk kanë kurrfarë marrëveshje për bashkëpunim në zgjedhje

Portali “kosova-sot.info” ka publikuar një artikull me titull “Ukë Rugova pjesë e listës zgjedhore, për ta shpëtuar LDK-në nga humbja fatale”. Titulli i këtij artikulli nuk përputhet me përmbajtjen, pasi në tekstin e këtij lajmi thuhet se “burime të sigurta brenda LDK-së tregojnë së shumë shpejtë do të ketë takim mes përfaqësuesve të familjes së […]

Artikull i trilluar: Mustafa nuk ka deklaruar atë që pretendohet në titull

Portali i dyshimtë “GazetaProgresi.com” ka publikuar një artikull me titull “Mustafa: ‘Më përpara shkojm në zgjedhje, se t’a shkarkojm Selmanaj’”. Ky artikull përmban titull dhe përmbajtje të rreme. Edhe pas hulumtimit dhe verifikimit përmes makinave të kërkimit, ekipi hibrid.info nuk ka arritur të gjejë ndonjë deklaratë e tillë nga kryetari i LDK-së, Isa Mustafa. Zëvendëskryeministri […]