[email protected]

Një lajm tërësisht i trilluar, publikohet nga mediat si deklaratë e mirëqenë e Mustafës

Portali “Kosova-sot.info” ka publikuar një artikull me titull “Isa Mustafa: ‘Me 250 euro e kalon muajin djali im edhe i teprojnë, e ju po ikni’”. Pas analizës së kontrollit të fakteve nga hibrid.info, ky lajm rezulton të jetë i sajuar, i cili ka qarkulluar në portalet e dyshimta në Kosovë. “Kosova-sot.info” e ka krijuar dhe […]

Artikull tërësisht i sajuar

Portali i dyshimtë “gjithckafresh.info” ka publikuar një artikull me titull ‘Mustafa: Kemi bërë shumë mirë që e heqëm LVV-në nga Qeveria, kjo parti s’punon për POPULL!’. Ky shkrim përmban titull dhe përmbajtje të rreme. Përkundër verifikimit dhe hulumtimit përmes makinave të kërkimit, hibrid.info nuk ka arritur të gjejë asnjë deklaratë të tillë nga Isa Mustafa […]

Mustafa nuk ka deklaruar se VV kanë lidhje me Serbi

Portali i dyshimtë “GazetaProgresi.com” ka publikuar një artikull me titull “Mustafa: Vetëvendosja nuk dëshiron asgjë që është shqiptare, ata kanë lidhje me Serbi”. Ky artikull përmban titull dhe përmbajtje të rreme. Edhe pas verifikimit nga hibrid.info përmes makinave të kërkimit dhe rrjeteve sociale, nuk është gjetur asnjë deklaratë e tillë nga kryetari i LDK-së, Isa […]

Artikull i trilluar: Mustafa nuk ka deklaruar atë që pretendohet në titull

Portali i dyshimtë “GazetaProgresi.com” ka publikuar një artikull me titull “Mustafa: ‘Më përpara shkojm në zgjedhje, se t’a shkarkojm Selmanaj’”. Ky artikull përmban titull dhe përmbajtje të rreme. Edhe pas hulumtimit dhe verifikimit përmes makinave të kërkimit, ekipi hibrid.info nuk ka arritur të gjejë ndonjë deklaratë e tillë nga kryetari i LDK-së, Isa Mustafa. Zëvendëskryeministri […]

“Mirëmëngjesi” i Haradinajt, nuk argumenton kontekstin e përplasjes me Mustafën

Portali “Reporteri.net” ka publikuar një artikull me titull “’Mirëmëngjesi’, reagimi i parë i Haradinajt në Facebook pas paralajmërimit të Isa Mustafës për ndryshime në Qeveri”, duke aluduar se me postimin “Mirëmëngjesi” kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka reaguar ndaj postimit të kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, përmes së cilit paralajmëroi rikonfigurime dhe ndryshime në përbërjen […]