[email protected]

Influenca ruse, kineze, turke dhe iraniane në perëndim përmes dezinformimit

Dezinformatat rreth virusit COVID-19 të publikuara nga mediat shtetërore kineze dhe ruse në Francë, Spanjë dhe Gjermani, janë duke arritur audiencë më të madhe në mediat sociale sesa lajmet për pandeminë globale, të prodhuar nga media të mëdha e vende respektive, thuhet në një studim të bërë nga Instituti i Oksfordit për Internet (OII). Studimi […]