[email protected]

Berisha akuzon Ramën me një fotografi të bërë në Kosovë

Ish-Kryeministri dhe ish-udhëheqësi i Partisë Demokratike në Shqipëri, Sali Berisha, ka postuar në llogarinë e tij në Facebook një publikim të mediumit austriak “Zeit im Bild”, në të cilin paraqiten imazhe të vërshimeve në Shqipëri e Kosovë. Mirëpo, në postimin e tij në Facebook, Berisha ka publikuar një fotografi me një imazh nga Kosova, përkatësisht […]

Sputnik pretendon pa fakte se Rama përmes Cakajt po ndërhynë në politikën kosovare

Agjencia shtetërore ruse e lajmeve “Sputnik”, më 2 janar ka publikuar një artikull, ku përmes titullit pretendohet rrejshëm se “Tirana zyrtare po shtynë njeriun e vet në Qeverinë e Kosovës”, duke aluduar në ish-ushtruesin e detyrës së ministrit të Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakajn. Titulli i këtij artikulli nuk është bazuar në asnjë burim institucional […]