[email protected]

Titull i pasaktë për mospjesëmarrjen e Rrahmanit në ndeshjen kundër Maqedonisë së Veriut

Portali “Telegrafi.com” ka publikuar një artikull rreth mungesës së futbollistit të Kosovës, Amir Rrahmani për ndeshjen kundër Maqedonisë së Veriut, e cila pritet të zhvillohet me 8 tetor. Megjithatë, titulli i Telegrafit nuk përkon me përmbajtjen e lajmit, pasi në konferencën e mbajtur nga trajneri dhe menaxheri i Kombëtares së Kosovës Bernard Challandes gjegjësisht Bajram […]

Ademi demanton lajmin për UEFA-n

Kategoria: #Demantim; #Lajm i rremë; # Shpërndarje e lajmit të rremë; # Përmbajtje e pa verifikuar; #Dezinformoftë Mediat vendore sot më datën 11 gusht 2020, kanë publikuar një artikull me pretendimin se Komiteti i Etikës në UEFA i ka kërkuar kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademit, që të dërgojë dëshmi që argumentojë […]