[email protected]

Publikohet një lajm i rremë rreth gjykimit të Thaçit dhe Veselit nga Gjykata Speciale

Në rrjetet sociale është shpërndarë një artikull me titull “Gjykata Speciale ‘Shuplakë’ Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, jep rezultatin final për Heronjtë e Kosovës”. Ky publikim vjen nga një “portal” i dyshimtë, i quajtur “valetal.info”, duke iu referuar verdiktit final të Gjykatës Speciale, lidhur me akuzat ndaj presidentit, Hashim Thaçi e kryetarit të PDK-së, Kadri […]