[email protected]

Zemaj dhe mediat harrojnë që Ligji për Sigurime Shëndetësore është në fuqi

Mediat në Kosovë kanë publikuar dhe shpërndarë lajmin në të cilin citojnë ministrinë e Shëndetësisë, Armend Zemajn, të ketë thënë se janë duke u bërë përgatitje për hartimin e Ligjit për Sigurime Shëndetësore. Kjo deklaratë e vet ministrit, por edhe mediave që e kanë cituar atë, nuk përkasin me të vërtetën. Sikurse vet ministri Zemaj, […]

ATK demanton Zemajn

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka deklaruar ditë më parë se mbikëqyrja e çmimeve të laboratorëve bëhet nga Agjencia Kosovare e Konkurrencës (AKK) dhe Administrata Tatimore e Kosovës (ATK). Përgjigjja e Zemajt erdhi pas shqetësimit të ngritur nga mediat dhe opinioni se disa laboratorë privatë po ofrojnë testimet për Covid-19, me çmime shumë të larta, […]

Dhurimin e 50 ventilatorëve nga USAID, mediat e paraqesin si përkrahje politike të Zemajt nga SHBA-të

Mediat online në Kosovë kanë publikuar dhe shpërndarë një artikull me titull “Puna e ministrit Zemaj tashmë e pranushme dhe e mirëpritur edhe në Këshillin e Sigurisë Kombëtare të ShBA-së”, përmes së cilit është pretenduar të paraqitet se gjoja SHBA-të kanë vlerësuar punën e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj, në luftën kundër Covid-19. Nuk është […]