[email protected]

Policia e Kosovës demanton pretendimin e Simiqit se “Njësia Speciale ka dëmtuar veturat e serbëve në veri”

Nënkryetari i Listës Serbe, Igor Simiq në profilin e tij zyrtar në Facebook ka postuar disa fotografi ku shihen disa vetura të dëmtuara. Në postimin e tij, Simiq ka pretenduar se këto vetura janë në pronësi të serbëve nga veriu dhe se, të njëjtat, janë dëmtuar nga Njësia Speciale e Policisë së Kosovës, gjatë mbrëmjes […]

Policia nuk ka ndërmarr aksion në Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Disa portale përmes disa artikujve të publikuar sot, kanë aluduar se Njësia Speciale ka zhvilluar një aksion te Agjencia Kadastrale e Kosovës (AKS). Pas këtyre raportimeve, ka ardhur edhe reagimi nga AKS, përmes së cilit kanë demantuar lajmin rreth aksionit të Njësisë Speciale në këtë institucion. Vegëzat e artikujve të publikuar në disa portale: https://indeksonline.net/njesia-speciale-aksion-me-mengjes-te-agjencia-kadastrale-e-kosoves-6/ […]