[email protected]

Artikull me titull që nuk i përgjigjet lajmit

Portali “EkonomiaOnline.com” ka publikuar një artikull me titull “Ish-këshilltari i Thaçit: Po mungon presidenti”. Në fotografinë e këtij artikulli gjendet ish-Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, duke lënë të kuptohet se në përmbajtje flitet pikërisht për këtë figurë politike. Mirëpo, pas verifikimit të bërë nga hibrid.info, vërehet se ky shkrim përmban titulli e fotografi të gabuar, […]

Publikohet një lajm i rremë rreth gjykimit të Thaçit dhe Veselit nga Gjykata Speciale

Në rrjetet sociale është shpërndarë një artikull me titull “Gjykata Speciale ‘Shuplakë’ Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, jep rezultatin final për Heronjtë e Kosovës”. Ky publikim vjen nga një “portal” i dyshimtë, i quajtur “valetal.info”, duke iu referuar verdiktit final të Gjykatës Speciale, lidhur me akuzat ndaj presidentit, Hashim Thaçi e kryetarit të PDK-së, Kadri […]

Nuk argumentohet se babai i Vjosa Osmanit kishte bashkëpunuar me regjimin serb

Kategoritë: #lajm i rremë, #shpërndarje e lajmit të rremë, #dezinformatë, #përmbajtje e pa verifikuar Deklarata e presidentit Hashim Thaçi se familjarë të kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmanit, kanë bashkëpunuar me regjimin e Serbisë gjatë viteve të nëntëdhjeta, është cilësuar si deklaratë e pavërtetë nga kjo e fundit. Presidenti Thaçi, gjatë një interviste të gjatë në […]

Hashim Thaçi është serb! Dëshmi që ruhen në Hilandar: Stërgjyshi i tij ishte Radoslav Daniloviq

Kategoria: #dezinformatë Disa media nga Serbia kanë publikuar shkrime, përmes së cilave pretendohet se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka rrënjë serbe. Në këto shkrime thuhet se, kinse bazuar në disa dokumente të ruajta në bibliotekën e manastirit ortodoks të “Hilandarit” në Greqi, argumentohet se stërgjyshi i presidentit Thaçi, ishte konvertuar nga feja ortodokse në […]

Translate »