[email protected]

Ademi demanton lajmin për UEFA-n

Kategoria: #Demantim; #Lajm i rremë; # Shpërndarje e lajmit të rremë; # Përmbajtje e pa verifikuar; #Dezinformoftë Mediat vendore sot më datën 11 gusht 2020, kanë publikuar një artikull me pretendimin se Komiteti i Etikës në UEFA i ka kërkuar kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademit, që të dërgojë dëshmi që argumentojë […]

Cakaj dhe Shahini: Angazhimi politik në PDK respektivisht PSD spekulim dhe lajm i rremë

Media në Kosovë kanë publikuar një lajm, përmes së cilit pretendohet se dy ministrat kosovarë në qeverinë e Shqipërisë, Gent Cakaj (ministër i Jashtëm) dhe Besa Shahini (ministre e Arsimit), do të kthehen në Kosovë për angazhim politik. Sipas këtij lajmi, burimi i së cilit ka qenë vështirë i konfirmueshëm nga ekipi i hibrid.info, thuhet […]

Skandaloze: Vjosa Osmani nuk i beson Policisë së Kosovës, kërkon mbrojtje nga KFOR-i?

Kategoritë: #lajm i rremë, #dezinforamtë, #shpërndarje e lajmit të rremë, #përmbajtje e pa verifikuar Kryetarja e Kuvendit të Kosovës duket se ka qenë sërish cak i sulmeve përmes lajmeve të rreme apo dezinformantave. Media në vend, më 29 qershor kanë krijuar dhe shpërndarë lajme që kryeparlamentarja “Vjosa Osmani kërkon mbrojtje nga KFOR-i”, duke aluduar se […]

Nuk argumentohet se babai i Vjosa Osmanit kishte bashkëpunuar me regjimin serb

Kategoritë: #lajm i rremë, #shpërndarje e lajmit të rremë, #dezinformatë, #përmbajtje e pa verifikuar Deklarata e presidentit Hashim Thaçi se familjarë të kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmanit, kanë bashkëpunuar me regjimin e Serbisë gjatë viteve të nëntëdhjeta, është cilësuar si deklaratë e pavërtetë nga kjo e fundit. Presidenti Thaçi, gjatë një interviste të gjatë në […]

Hashim Thaçi është serb! Dëshmi që ruhen në Hilandar: Stërgjyshi i tij ishte Radoslav Daniloviq

Kategoria: #dezinformatë Disa media nga Serbia kanë publikuar shkrime, përmes së cilave pretendohet se presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka rrënjë serbe. Në këto shkrime thuhet se, kinse bazuar në disa dokumente të ruajta në bibliotekën e manastirit ortodoks të “Hilandarit” në Greqi, argumentohet se stërgjyshi i presidentit Thaçi, ishte konvertuar nga feja ortodokse në […]