[email protected]

Keqinformatat për sigurinë dhe mundësinë e luftës në Kosovë dominuan në prill

Përmbajtjet për sigurinë dhe mundësinë e luftës në Kosovë kanë dominuar në mediumet e mediat sociale në Kosovë në muajin prill.  Vëmendje të madhe mori një mini-dokumentar i realizuar nga redaktorja që mbulon fushën e mbrojtjes në gazetën britanike “The Telegraph”, Danielle Sheridan. Ky mini-dokumentar riktheu në diskursin publik vendor e ndërkombëtar tensionet mes Kosovës […]

Translate »