[email protected]

Mbyllet java e trajnimeve për studentët e Hybrid Lab

Studentët e projektit Hybrid Lab e kanë mbajtur sesionin e fundit informues me themeluesin e platformës Hibrid.info, Shkelzen Osmanin. Me një përvojë të pasur në fushën e verifikimit të informacionit, Osmani ka ndihmuar studentët t’i kuptojnë format e ndryshme të çrregullimit informativ dhe si t’i identifikojnë ato. Pjesëmarrësit e trajnimit janë përgatitur intensivisht për të […]

Alban Zeneli drejton trajnimin për gazetarinë dhe informimin: Studentët përgatiten për ta luftuar dezinformimin

Në një nismë të rëndësishme për të përmirësuar cilësinë e informacionit dhe për ta luftuar dezinformimin në mjedisin digjital, profesori Alban Zeneli e ka drejtuar një trajnim të veçantë me studentët e Hybrid Lab. Duke qenë se pjesë e këtij projekti janë edhe studentë nga degë të tjera përveç gazetarisë, Zeneli i ka sjellë atyre […]

Projekti më inovator po realizohet: Përfundon trajnimi i Hybrid Lab me profesor Jeton Mehmetin

Java e trajnimeve me studentët e projektit Hybrid Lab ka përfunduar. Gjatë kësaj jave studentët patën rastin të trajnohen edhe nga Jeton Mehmeti, profesor dhe Kryetar i Komisionit të Pavarur të Mediave. Të përzgjedhurit për këtë projekt janë përgatitur nga ekspertë të fushës së medias dhe teknologjisë, në përpjekje për ta luftuar çrregullimin informativ përmes […]

Studentët e Hybrid Lab trajnohen nga eksperti i teknologjisë dhe komunikimit Kalyan Gautham

Kalyan Gautham, lider i shquar në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit bazuar, ka mbajtur një trajnim online me studentët tanë. Suksesi i tij në drejtimin e StartUp-ve në këtë fushë sjell një përvojë të pasur për pjesëmarrësit e Hybrid Lab. Gautham, laureat i çmimit Forbes dhe themelues i “Global Shapers Community” në “World […]

Mbahet trajnimi me profesorin Blerim Rexha për projektin Hybrid Lab: Studentët po përgatiten për ta luftuar dezinformimin

Në përpjekje për ta luftuar dezinformimin dhe për ta rritur cilësinë e informacionit në mjedisin digjital, profesori Blerim Rexha e ka mbajtur trajnimin me studentët në kuadër të projektin Hybrid Lab. Ky projekt synon të sjellë zgjidhje inovative për t’i adresuar sfidat gjithnjë e në rritje të dezinformimit në mënyrë sa më efikase. Profesori Rexha, […]

Translate »