[email protected]

Sveçla ka folur për 400 ekstremistë serb që po trajnohen për luftë, e jo 4000 të tillë

Shkroi: Etrit Rexhepi Portali informativ “ntv.al” ka publikuar (2 prill) një artikull të titulluar “4000 janë gati për luftë, po trajnohen në kufi me urdhër të Vuçiçit”. Në bazë të imazhit të bashkangjitur kuptohet se bëhet fjalë për një deklaratë të ardhur nga ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla. Por, pas verifikimit të përmbajtjes […]

Raportohet gabimisht se Bekim Kupina është zgjedhur kryesues i Kuvendit Komunal të Prishtinës

Portalet informative me përmbajtje në gjuhën shqipe “arbresh.info” dhe “infosot.com” kanë publikuar dje (14 mars) një artikull me titull “LDK humb shumicën në Kuvendin Komunal të Prishtinës, Bekim Kupina zgjidhet kryesues”. Por, pas verifikimit të fakteve të kryer nga hibrid.info, është vërtetuar se titulli i këtij artikulli nuk është i saktë, pasi që kryesues i […]

Raportohet gabimisht se është arrestuar i dyshuari serb për vrasjen e boksierit Besar Nimani

Portale informative në gjuhën shqipe si “telegrafi.com”, “botasot.info” dhe “zeri.info” kanë publikuar sot (12 mars) një artikull me titull “Serbi i arrestuar si i dyshuar për vrasjen e boksierit Besar Nimani është nga Mitrovica”. Pas verifikimit të fakteve të kryer nga hibrid.info, u vërtetua se në titull është pretenduar gabimisht se është arrestuar serbi i […]